Over Goertz

Assurantiën & financiële dienstverlening


Persoonlijk contact, daar draait het binnen ons bedrijf om. Want alleen goed inzicht in uw motieven en drijfveren leidt tot een advies op maat. Daarom vinden wij persoonlijk contact essentieel! Ieder advies start bij ons met een persoonlijke kennismaking. Hierin leggen wij onze werkwijze aan u uit en kunnen we “proeven” of we bij elkaar passen. Wij verdiepen ons vervolgens in uw situatie en dragen duidelijke oplossingen aan. Snelheid, wederzijds vertrouwen, afspraken nakomen en persoonlijk contact met een adviseur die u kent zijn onze kernwaarden. Bij ons staat U echt centraal.


Andrea Vergossen - Goertz

Medewerkster Bankzaken/ Verzekeringsspecialist

0475 301341


“ De klant is koning! “ Een kreet die Andrea op het lijf is geschreven. Het is haar passie om onderscheidende dienstverlening te leveren die net een beetje verder gaat dan u had verwacht. Andrea is uw aanspreekpunt voor uw bankzaken via de RegioBank. Ook kunt u bij haar terecht voor uw (particuliere) verzekeringszaken. Klop gerust bij haar aan als u op zoek bent naar een bank die persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan.

Richard Goertz

Verzekeringsspecialist/ Medewerker Bankzaken

0475 301341


Uw verzekeringspakket optimaal afstemmen op de risico’s die u loopt is de uitdaging van Richard. Zowel privé als zakelijk. Richard kent het grote aanbod van aanbieders en producten als geen ander en vindt altijd een oplossing die het beste past in uw situatie. Richard staat voor; “open, eerlijke en duidelijke communicatie”.

Roy Goertz

Erkend Financieel adviseur/ Verzekeringsspecialist

0475 301341


Adviseren zoals hijzelf graag geadviseerd zou worden is de drijfveer van Roy. Zonder poespas en in begrijpelijke taal. Roy heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Deze kennis zet hij met enthousiasme in om te zoeken naar oplossingen die aansluiten op uw situatie. Of het nu gaat om uw hypotheek, pensioen of verzekeringspakket.